i-Co
Administratie- en belastingconsulenten
Ekkersrijt 4204 | 5692 DE Son en Breugel| Tel: 0499 464411

I-Control

Naast het verzorgen van alle noodzakelijke jaarstukken en fiscale aangiften, begeleiden wij bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf bij het voeren van hun financiële administratie. Een degelijke financiële administratie die niet alleen fiscaal voldoet, maar waar vanuit tevens de juiste en tijdige financiële informatie verkregen kan worden.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het uithanden nemen van de complete administratie van uw bedrijf. Wanneer u echter liever zelf (een deel van) de administratie voert is dat voor ons geen probleem. Sterker nog, wij zijn daar voorstander van! Het zorgt voor een hogere bewustwording van uw financiën en levert u tevens een besparing van de administratiekosten op.

Graag begeleiden wij u, of uw medewerkers, bij in het voeren en opzetten van uw administratie. We leren u de cijfers te analyseren en te interpreteren zodat middelen omgezet kunnen worden in resultaten.

Oftewel: u blijft In Control

Zowel online, op locatie of op ons kantoor verlenen wij onze diensten.

Internationaal EU

Uit ervaring blijkt dat zaken doen in het buitenland extra administratieve verplichtingen met zich meebrengt. Internationaal ondernemen betekent namelijk dat u te maken krijgt met belastingregels uit binnen- en buitenland. In sommige gevallen moet u zelfs omzetbelasting aangeven en betalen in andere EU landen. Elke EU-lidstaat hanteert daarvoor verschillende methodieken en verplichtingen. Dit kan leiden tot frustratie en onbegrip.

I-Co kan u in dit traject adviseren of zelfs compleet uit handen nemen.